Cloverfield (2008)
2012. január 23. 20:13
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Posters
Stills
Wallpapers
Tegnap este láttam, hát nem tudom nem egy világmegváltás... Kicsit fura, hogy nem tudunk meg igazából semmit, bár a cél az volt, hogy Te is részese legyél, mint közember. És az sikerült, mert akkor se tudnál meg semmit. Végülis nyitva hagyták a végét egy második résznek ami elvileg jön is valamikor.
Meg azt nem tudom, hogy a néger lány túlélte végül, mert ott lezuhant valami, mikor a többiek felszálltak, de az nem derült ki, hogy az az a gép lett volna.
Stills
Wallpapers
Tegnap este láttam, hát nem tudom nem egy világmegváltás... Kicsit fura, hogy nem tudunk meg igazából semmit, bár a cél az volt, hogy Te is részese legyél, mint közember. És az sikerült, mert akkor se tudnál meg semmit. Végülis nyitva hagyták a végét egy második résznek ami elvileg jön is valamikor.
Meg azt nem tudom, hogy a néger lány túlélte végül, mert ott lezuhant valami, mikor a többiek felszálltak, de az nem derült ki, hogy az az a gép lett volna.
2012. január 23. 21:17
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.01.23. 20:18)
Szerintem nem volt rossz film, de a hajamat téptem a végén. Végignézed és halványlila fogalmad sincs, hogy mit láttál. 
Valami hasonló érzésem volt nekem is. Mert annyira nekem nem jött be, de még ma is ezen katogott az agyam. Szóval "maradandó" volt.
Nem tudom mikor láttad és mennyire emlékszel rá, de szerinted a néger csaj túlélte? Vagy az ő helikoptere zuhant le amikor a többiek felszálltak. De ha az ő volt eléggé lesz@rták.. Mondjuk a csávesz tesója halálát is elég könnyen vették.
És szerinted a végén a párral mi lett?
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.

0 felhasználónak tetszik: