Tv csatornák
2009. január 30. 17:26
|
redbull::XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 77974 offline
|
2009. január 30. 17:30
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
2009. január 30. 18:28
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
És a Hustler???
2009. január 30. 19:03
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
kedvenceim: Viva, MTV, Comedy Central/VH1, Rtl, Tv2, National Geographic, Discovery,
CNN, Viasat 3, Deko, Cartoon Network, Reality, Film+, Spektrum, Euro Sport, Story Tv stb..
nekem ilyen sorrendben vannak beállítva a csatornák, legtöbbször ezeket nézem.
CNN, Viasat 3, Deko, Cartoon Network, Reality, Film+, Spektrum, Euro Sport, Story Tv stb..
nekem ilyen sorrendben vannak beállítva a csatornák, legtöbbször ezeket nézem.
2009. január 30. 23:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Amíg angol volt, addig a Cartoon Network-öt nagyon kedveltem, meg ugye amíg voltak jó mesék rajta. Aztán átfordult az egész, jött egy csomó gagyi és ami még rosszabb, magyar szinkron...
A sport adókat szintén a csalódás kategóriába sorolom, engem érdeklõ dolgot alig adnak, így passzolom õket is. Neten amúgy is lehet kis keresgéléssel sportközvetítéseket találni, akár eredeti kommentárral is.
Vasárnap adják a Fradi - Gyõr meccset, plusz egész igényes mûsoraik is vannak, így az M1 mellett tettem le a voksomat.
Plusz meg kell említenem a Hunnetmediát, mert bár nem konkrétan TV csatorna, de sok nõi kézilabda közvetítést adnak, amiért hálás köszönet nekik, legalább õk törõdnek a sporttal.
A sport adókat szintén a csalódás kategóriába sorolom, engem érdeklõ dolgot alig adnak, így passzolom õket is. Neten amúgy is lehet kis keresgéléssel sportközvetítéseket találni, akár eredeti kommentárral is.
Vasárnap adják a Fradi - Gyõr meccset, plusz egész igényes mûsoraik is vannak, így az M1 mellett tettem le a voksomat.
Plusz meg kell említenem a Hunnetmediát, mert bár nem konkrétan TV csatorna, de sok nõi kézilabda közvetítést adnak, amiért hálás köszönet nekik, legalább õk törõdnek a sporttal.
2009. február 13. 22:11
Nem szavaztam, mert ezek közül több kedvencem is van. Rtl Klub, Tv2, Minimax ezeket nézem a legtöbbet.
2009. február 13. 22:24
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(szavy @ 2009. January 31. - 00:54)
Eurosport/2, és idõnként a Sport1-2 is
... de amióta magyar MTV van, ami egy nagy rakás...
... de amióta magyar MTV van, ami egy nagy rakás...
ezzel maximálisan egyetértek.borzalmas az az adó
2009. február 14. 00:33
A Viasat History-ra voksoltam, ezek közül az egyetlen normális adó, ami megfelel az izlésemnek. A sport tv-ket szeretem, de csak amikor Sporting meccset adnak...az meg k*rva ritka...A VIVA is, meg a magyar MTV is egy kalap sz*r. Film+, Sorozat+ és egyéb szemeteket alap nem nézek, a TV2-n csak néhány mûsort vagyok hajlandó megnézni (hírmûsorok, és olyan filmek, amik érdekelnek, és lehetõleg még nem adták le 86x), RTL sintén ez a kategória, bár az véleményem szerint rosszabb.
Szóval maradok a zenecsatornáknál, kedvenc az MTV Hits, amit a legjobban rühellek közülük, azok a(z) MTV Hungary, VIVA Hungary, Vh1 Classic, Deluxe Music.
Szóval maradok a zenecsatornáknál, kedvenc az MTV Hits, amit a legjobban rühellek közülük, azok a(z) MTV Hungary, VIVA Hungary, Vh1 Classic, Deluxe Music.
2009. március 03. 10:57
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
dicovery-re szavasztam, de ezen kivül még animal planet és eurosport.
mtv-t pedig én sem nézem miota magyar, mert kalapsz*r, szoval zenei csatornák közül maradt a vh1.
tv2-t pedig maximum vasárnaponként nézek, de akkor is csak a képirokat.
rtl klub meg nokomment.
mtv-t pedig én sem nézem miota magyar, mert kalapsz*r, szoval zenei csatornák közül maradt a vh1.
tv2-t pedig maximum vasárnaponként nézek, de akkor is csak a képirokat.
rtl klub meg nokomment.
2009. március 03. 17:27
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2009. January 30. - 18:28)
És a Hustler???

A Hustler nagyon jó, bár a Private Gold jobb volt. Amikor meg még volt mellé Private Blue, akkor meg még ráadásul 2 felnõtt csatorna is volt, és az még jobb volt. Mióta net van meg már mindegy.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: