Starity

Vastag Csaba boldog házasságra vágyik

2011. január 07. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztese – szüleihez hasonlóan – évtizedekig tartó boldog házasságra vágyik.

hirdetés
Vastag Csaba boldog házasságra vágyik

Vastag Csabát kezdetben sokan csak egy nőcsábász szépfiúnak tartották, hiszen már az X-Faktor válogatásán felpattant a zsűri asztalára és puszit nyomott Keresztes Ildikó arcára, aki ettől teljesen elalélt. Ez azonban csak a produkció része volt. A verseny döntői során kiderült, hogy Csaba egy jólelkű, érzőszívű férfi, aki tiszteli a női nemet. A zsűri hatására szép lassan produkcióiból is elhagyta a kliséket.

Az X-Faktor győztese a finálé után elárulta, hogy hosszú évek óta komoly párkapcsolatban él. Mindennél jobban szereti kedvesét, Katát, akit soha nem csalna meg. Szülei, Márta és Sándor évtizedek óta tartó boldog házassága nagyszerű példaként szolgál az énekesnek. Csaba hisz az örökké tartó szerelemben, és minden vágya, hogy az ő házassága is olyan tökéletes legyen majd, mint szüleié. 

„Számunkra nagyon fontos a család, az együttlét. Jó példát látunk a szüleinktől. Azt, hogyan kell konfliktushelyzeteket kezelni, szabadon szeretni, hogy ne kelljen szigort alkalmazni. Jól neveltek minket, számomra az ő példájuk a követendő. Az a célom, hogy úgy éljek, mint a szüleim. Hiszek abban, hogy megtaláljuk a párunkat, és boldogságban leélhetünk vele egy egész életet” – mesélte a tehetséges énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek