Starity

Vastag Csaba megmutatta szerelmét

2010. december 23. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A találgatásoknak vége: Vastag Csaba hosszú idő után megmutatta a Story magazinnak kedvesét, akivel boldog párkapcsolatban él.

hirdetés
Vastag Csaba megmutatta szerelmét

Vastag Csaba megmutatta szerelmét az országnak. Az X-Faktor győztese ezzel azt az elterjedt hírt cáfolta meg, ami arról szólt, hogy szingli. Hosszú évek óta ugyanis boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Bors Katával, aki viszont nem akart a médiában szerepelni. A tehetségkutató győztese tiszteletben tartotta barátnője kérését, ezért sehol nem beszélt róla – ha az újságírók a magánéletéről kérdezték, akkor mindig kitérő választ adott.

Sokan azzal vádolták az énekest, hogy azért nem beszél párkapcsolatáról, mert így próbálja begyűjteni a nők szavazatait. A pár megunta a vádaskodást, ezért Kata úgy döntött, mégis megmutatja magát a kíváncsiskodó embereknek. Az elmúlt fél év nagyon nehéz volt a szerelmeseknek, hiszen az X-Faktor rengeteg munkával járt a tehetséges énekes számára, ráadásul az újságok folyton összeboronálták Csabit női versenytársaival. Katának rosszul esett, hogy szerelmét a női rajongók manipulálásával vádolják, ezért elárulta, hogy nem Csaba akarta titkolni a kapcsolatukat. A lány nem szeretett volna a média kereszttüzébe kerülni, ezért nem beszéltek korábban szerelmükről.

A feltétel nélküli bizalom és szeretet egyáltalán nem meglepő, hiszen Csabi soha nem adott okot kedvesének a féltékenykedésre. Mindig hűséges volt, Kata ezért is vállalta, hogy felfedi magát az ország előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek