Starity

Csaba és Edit összejöttek?

2010. november 30. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmi viharok okoznak bonyodalmakat az X-faktor házában. A szívtipró Vastag Csabát állítólag gyengéd szálak fűzik a Summer Sisters idősebbik tagjához, Edithez.

hirdetés
Csaba és Edit összejöttek?

Korábban ugyan arról számoltak be a Vastag testvérek, hogy sosem randiznának az X-faktoros lányokkal, most úgy tűnik, mégis megdőlt ez a nyilatkozat. A pletykák nem ismernek határokat, és most megint Vastag Csaba áll a középpontjukban.

Kiszivárgott információk szerint Csaba már összeszűrte a levet az egyik munkatárssal a televíziónál, összegabalyodott egy táncoslánnyal, és a Bors napilap információi szerint most az idősebbik Summer lányt, Nyári Editet vette le a lábáról.

– Egyszer azt láttam, hogy Edit bezárkózott a szobájába Vastag Csabival, s csak órák múlva jöttek ki. Azóta többször észrevettem, hogy másként tekintenek egymásra – mondta el az egyik bennfentes.

A dolgot még bonyolítja, hogy a hírek szerint nem Csabi az egyetlen, aki nem tudott ellenállni Edit csábító pillantásának, hiszen Király L. Norbi is teljesen belehabarodott a szép huszonéves lányba, aki végül a szívtipró szexbomba énekest választotta maga mellé.

Csaba és Edit románca mellett persze az is foglalkoztatja még a mai napig is a nézőket, hogy vajon Mimi és Tomi között tényleg történt-e valami, illetve, hogy Nikolas Veca mellett találta-e meg a szerelmet, vagy az egyik szerkesztőlány a szíve választottja?

Az X-faktor versenyzői hallgatnak, a pletykák keringenek, a verseny pedig folytatódik tovább a legjobb 5 énekessel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek