Starity

Keanu Reeves is nálunk forgat majd

2011. január 10. 09:09   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február végétől hazánkban forgatja legújabb filmjét a Mátrix sztárja. Keanu előreláthatólag hetekig élvezheti majd Magyarország vendégszeretetét.

hirdetés
Keanu Reeves is nálunk forgat majd

A film egy japán történetet elevenít fel, melynek címe 47 Ronin lesz. Keanu Reeves egy szamurájcsoport vezetőjét alakítja, akik megbosszulják tanítómesterük meggyilkolását. A Bors információi szerint a forgatást február végén kezdik el, de Reeves már hetekkkel korábban hazánkba jön, hogy felmérje a terepet.

Kényelméről már most gondoskodnak asszisztensei. Így már most tudni lehet, hogy Keanu kényelmes, tágas helyen szeretne lakni, ahol nem zavarhatja senki. Azt azonban még nem döntötte el, hogy ez egy szálloda luxuslakosztálya legyen-e, vagy esetleg egy hatalmas villa, amiben Angelina és Brad is lakott magyarországi tartózkodása során. De a legfontosabb számára, hogy ne kelljen órákat utaznia a forgatási helyszínre, a rákospalotai stúdióba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek