Starity

Kelly Osbourne lett Madonnáék új reklámarca

2011. január 25. 10:10   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna és tizennégy éves lánya, Lourdes Kelly Osbourne-t választották közös kollekciójuk új reklámarcának, miután Taylor Momsent - eddig tisztázatlan körülmények miatt - kirúgták.

hirdetés
Kelly Osbourne lett Madonnáék új reklámarca

Madonna és lánya, Lourdes Leon tavaly dobda piacra a Macy's által árusított, közös ruha- és kiegészítőkollekcióját.

Madonnáékat sokan támadták amiatt, hogy a nem éppen jó sajtóvéleményekkel rendelkező énekes-színésznőt, Taylor Momsent választották a kollekció népszerűsítésére, de a  reklámképek láttán még a kételkedőknek is el kellett ismernijük, jó választás volt a fiatal sztár.

Pár napja azonban bejelentették, hogy nem kívánnak Taylorral tovább dolgozni, és új embert keresnek, akit hamar meg is találtak. A választás Ozzy és Sharon Osbourne 26 éves lányára, Kelly Osbourne-ra esett. Kelly már korábban belekóstolt a modellkedésbe, valóságshow-ban is szerepelt, saját lemeze is van, és színésznőként is remekel.

Kelly mindig is rajongott Madonnáért, és állítólag a popkirálynő 14 éves lánya pedig Kellyért van oda, így reméljük, hogy végre összeállt a megfelelő csapat a kollekciók reklámozására.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek