Starity

Demi Lovato elhagyhatja a szanatóriumot

2011. január 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Örömhír a rajongóknak, mert úgy tűnik, hogy Deminek sikerült begyógyítania a lelki sebeit, és készen áll az újrakezdésre.

hirdetés
Demi Lovato elhagyhatja a szanatóriumot

A Disney-üdvöske, Demi Lovato tavaly novemberben önként jelentkezett egy szanatóriumba, miután annyira kiborult, hogy az egyik táncosát meg is verte.

A lány közel álló ismerősei állítják, hogy Demi sokkal jobban van, és kész előlről kezdeni mindent. A szóvivője a médiának így nyilatkozott: „Ez az időszak nagyon nehéz volt Demi számára, de sikerült neki talpra állni annyi nehézség után. Reméljük, hogy a sajtó nem fogja egyből letámadni őt. Még egyszer köszönjük azoknak a rajongóknak, akik leveleket, e-maileket küldtek Deminek. Higgyétek el, ez is segítette a gyógyulásban.”

Ez azt jelenti, hogy Demi újra visszajön a köztudatba. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy megjelent első 2011-es slágerének előzetese, a Shout Up and Love Me.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek