Starity

Johnny Depp palotát vásárol Velencében

2011. január 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai sztárja annyira beleszeretett az olasz vidékbe, hogy valószínűleg otthagyja Franciaországot, és átköltözik egy időre.

hirdetés
Johnny Depp palotát vásárol Velencében

A 47 éves színészről már korábban írtunk, miszerint olyan kevés ideje maradt legújabb filmje forgatásán, hogy éjjel kellett várost néznie, azt viszont nem gondoltuk, hogy bele is szeret!

A Sweeney Todd sztárja hónapokat töltött Olaszországban Az utazó című filmje miatt, és a Daily Mailnek adott interjújában elmondta, azt fontolgatja, hogy odaköltözik. Már ki is nézett magának egy palotát, a Canal Grande csatornájára néző Donaâ Sangiantoffettit.

A 17. századi velencei palotáért tízmillió eurót ajánlott fel helyi sajtóértesülések szerint, ami forintban 2,7 milliárdot jelent. A színész jelenleg Franciaországban él családjával, és nem szeretné otthagyni az országot, azonban az olaszok iránti szeretete miatt előfordulhat, hogy átmenetileg odaköltözik.

Deppnek úgy tűnik, szerte a világon lesznek nyaralói. A jelenlegi farmja mellett magáénak tudhat egy egész szigetet a Bahamákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek