Starity

Lauren Cohan imádta Rose szerepét

2011. február 03. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lauren Cohan is azon szerencsés színészek közé tartozik, akik feltűnhettek a nagy sikert arató The Vampire Diaries sorozatban. A lány elmesélte tapasztalatait egy interjú során.

hirdetés
Lauren Cohan imádta Rose szerepét

A 29 éves színésznő úgy érzi, hatalmas lehetőség volt számára, hogy feltűnhetett a The Vampire Diaries sorozatban. Egy álomszerep volt az övé, még ha csak rövid ideig is tartott.

Lauren elmondása szerint a szereplése előtt nem is hallott a sorozatról, csupán plakátokat látott, és már akkor elkönyvelte, hogy mennyire jó pasik alakítják a szívtipró vámpírokat. Amikor leszerződtették Rose szerepére, azonnal leült és végignézte a részeket. A sorozat teljesen elvarázsolta, és elmondása szerint erre van szüksége a mai fiataloknak, nem a régi Dawson és a Haverok szerű alkotásokra. 

Az általa megformált Rose egy igazi álomszerepet jelentett neki. Megtanulhatta a színjátszás új fortélyait, és boldogan játszotta el azokat a jeleneteket, ahol a lány megőrül és kifordul magából. A sorozatnak köszönhetően jó barátságot kötött Paul Wesley-vel, Ian Somerhalderrel és Nina Dobrev színésznővel is. 

Azért voltak nehézségek is a forgatások alatt. A legnehezebb feladatnak talán azt tartotta, hogy Rose és Damon közelebbi kapcsolatba kerül egymással. Lauren mosolyogva mesélte el az interjú során, hogy rettegett a sok féltékeny női rajongótól, de persze újra szívesen forgatna a sármos színésszel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek