Starity

Újabb tehetségkutató a láthatáron?

2011. február 10. 18:06   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba a hónapokon át tartó televíziós megmérettetés, majd az azt követő győzelem után sem tétlenkedik. Koncertezik, interjúkat ad, és most újabb fába vágta fejszéjét – nem egyedül.

hirdetés
Újabb tehetségkutató a láthatáron?

A tavalyi év legsikeresebbnek tartott produkciója, a X-Faktor aranyérmese nem lazsál, nagy tervei vannak, méghozzá egy új tehetségeket felfedező internetes lap.

Két testvérével, a szintén zenész Tamással, és másik öccsével, Balázzsal fogtak neki a megvalósításnak. Az alapokat a harmadik, informatikus testvér fektette le, aki mai napig gondoskodik a portálról, valamint az ötletgazda is ő volt.

Csaba, amint értesült az öccs szándékairól, támogatta, s nem sokkal később Tamás is csatlakozott a duóhoz – a Vastagok létrehoztak tehát egy  oldalt, sztarvagyok.hu címen.

A pár hete induló weblap egyelőre még nem nőtte ki magát arra, hogy egy új televíziós műsor szülessen, de Csaba megígérte, a jelentkezők nem hiába fognak bizonyítani, valami úton-módon meghallhatásra kerülnek – ha nem is kamerák kereszttüzében – s aki megérdemli, támogatást kap a tehetséges tesók által. Szeretnék ugyanis meghálálni mindazt, amivel eddig jutottak, a szeretetet, rajongást, valamint úgy gondolják, ha valaki isteni képességekkel rendelkezik, azt mindenféleképp meg kell mutatni és segíteni kell az illetőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek