Starity

Gonosz királynő lesz Julia Roberts?

2011. február 09. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hófehérke-láz tört ki Hollywoodban, és Julia Roberts is érdeklődik a mese egyik újabb feldolgozása iránt: Julia a szívtelen királynőt formálhatja meg a Relativity Media produkciójában.

hirdetés
Gonosz királynő lesz Julia Roberts?

Áprilisban kezdődik majd a Grimm-mese forgatása. Julia ugyan még nem írta alá szerződését, de a THR.com értesülései szerint erre hamarosan sor fog kerülni. A film előreláthatólag 2012. június 29-én kerülhet a mozikba.

A Melissa Wallack és Jason Keller által átdolgozott és kissé modernizált történetben a gonosz mostoha megöli férjét, a királyt, Hófehérke pedig a hét törpéből álló bandájával bosszút áll apja gyilkosán.

Az Universal stúdió eközben készül a maga verziójára: a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a vadász) című adaptációban a hírek szerint Charlize Theron alakíthatja majd királynőt. Ebben a változatban a megszokottnál nagyobb feladathoz jut majd a vadász Hófehérke védelmezőjeként. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a stúdió Viggo Mortensennel tárgyal a vadász szerepéről, és Kristen Stewarttal Hófehérke szerepéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek