Starity

Megérkezett az Arthur-remake előzetese

2011. február 11. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került fel a YouTube-ra az Arthur című film feldolgozásának trailere, melyben Russell Brand és Jennifer Garner is szerepet vállalt.

hirdetés
Megérkezett az Arthur-remake előzetese

Katy Perry férje, Russell Brand végre bebizonyíthatja, hogy főszereplőként is megállja a helyét. Az Arthur című film remake-jében ugyanis egy unatkozó milliomost alakít, aki beleszeret egy nőbe, amivel veszélybe sodorja vagyonát.

A film női főszereplőinek olyan sztárokat választottak, mint Jennifer GarnerHelen Mirren, illetve néhány kevésbé ismeretlen hölgy is lehetőséget kapott a produkcióban: Nicol Nolte, Greta Gerwig – akivel már hetekkel ezelőtt hírbe is hozták Russelt – és Luis Guzmán.

A forgatókönyv írója egyébként az a Peter Baynham volt, aki a Borat című vígjáték sikereit is elkönyvelhette magának, a direktor szerepét pedig Jason Winer foglalta el. Az alkotást 2011. április 8-án mutatják be a tengerentúli mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek