Starity

Kórházba került Elizabeth Taylor

2011. február 12. 13:01   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 78 éves színésznőnél szívelégtelenséget diagnosztizáltak. Jelenleg egy Los Angeles-i klinikán kezelik.

hirdetés
Kórházba került Elizabeth Taylor

Egyelőre nem tudni, hogy meddig kell kórházban maradnia a 78 éves Elizabeth Taylor művésznőnek, akit a héten szállítottak a Cedars-Sinai orvosi központba. A művésznő szóvívője korábban tagadta a pletykákat, ám tegnap közleményt adott ki a találgatások elkerülésére.

„Családja és barátai hálásan köszönik a támogatást, de kérjük a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben a művésznő magánéletét, és hagyják az orvosi csapatot dolgozni” – olvasható a közleményben, amelyet a BBC idéz.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő már évek óta küzd különböző egészségügyi problémákkal. Először 1997-ben diagnosztizáltak nála agydaganatot, amit sikeresen megműtöttek, majd 2006-ban egy televízió-műsorban cáfolta azt a hírt, miszerint Alzheimer-kórja lenne. 2008-ban ismét kórházba szállították, ám az a mai napig nem derült ki, hogy miért. 2009-ben viszont szintén a szívével kezelték egy Los Angeles-i kórházban.

Elizabeth sokak szemében a klasszikus hollywoodi sztár, fénykorában gyönyörű volt, tehetséges és gazdag. Volt olyan időszak, amikor a világ legszebb asszonyaként emlegették. Liz kétszer nyerte el az Oscar-díjat. Először 1960-ban a Modern kaméliás hölgyért, másodszor pedig 1967-ben a Nem félünk a farkastól című filmért. Taylor eddig összesen nyolcszor ment férjhez, magánélete ezért sokszor került a magazinok címlapjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek