Starity

VV4: lázadt a közönség a párbaj után

2011. február 14. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik műsorvezető, Stohl András röviden jellemezte a szombati Béci és Olivér között lezajlott párbajt: „Ilyen párbaj még sosem volt.”

hirdetés
VV4: lázadt a közönség a párbaj után

Szombaton a Való Világ történetének talán egyik legizgalmasabb párbaját izgulhattuk végig, amely Béci és Olivér között zajlott. A szavazatok alapján a testvérpár fiú tagja, azaz Rácz Béla jutott vissza a luxusbörtönbe, és Simor Olivér távozott az „utca” feliratú ajtón át. Azonban rengeteg dolog történt, amit a szombati adásban nem láthattunk – ugyanis az igazi botrány a szünetekben volt.

Az egész párbaj alatt – ami fél 11-kor ért véget – nyilvánvaló volt, hogy a „vagányok” kategóriában bejutott Olivéren az idegesség uralkodott. Nem csoda; az utóbbi napokban máson sem járt az esze, csak barátnőjén, Enikőn, akit már több, mint 2 hónapja nem látott. A rosszmájú villatársai ugyanis mind azt vágták a fejéhez, hogy megcsalta barátnőjét, ráadásul Enikő is csak rossz megjegyzéseket kapott kintről.

A szombati párbaj mindenkit próbára tett – szólt a ma esti Fókusz első mondata a párbajról szóló riportjuk elején. Nem csak Bécit, Olivért, a két műsorvezetőt – Lilut és Stohl Andrást –, hanem a nézőket is sok dolog kiakasztotta a nagy összecsapás alat. Bár az elején csak kedvencüket biztatták, a párbaj végére a szurkoló tömeg taktikát váltott, és inkább az ellenfélt kezdte ócsárolni.

A stúdióban percről percre nőtt a feszültség. A közönség annyira kiabált, hogy a két párbajozó se egymás, se a műsorvezetők szavát alig hallotta. A szünetekben a producerek többször megkérték az embereket, hogy csöndesebbek legyenek: „A párbaj alatt kérjük, tartsák be a sportszerű magatartást.”

Hogy mi van most a kiesővel? Olivér azóta kibékült Enikővel, sőt büszkén mondta el, hogy ők az első pár, akik a VV után együtt maradtak. Tehát Oli életét most a boldogság, a céltudatosság és a nyugalom vezérli – teljes ellentétben a vilalakókéval, akik tele vannak feszültséggel. A Való Világ villája most, hogy Olivér kiesett, véglegesen két részre szakadt. Béci, Laci, Gigi, Gombi és Jerzy az egyik „fél” – velük szemben Alekosz, Éva, Szandika és Anikó állnak. A luxusbörtönben nem uralkodik jó hangulat, hiszen Éva és Anikó is összekaptak Jerzyvel és társaival vasárnap és hétfőn is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek