Starity

Lady Gaga újabb rekordokat döntött

2011. február 17. 08:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lady új kislemeze már most olyan rekordokat döntött meg, amelyek más előadóknak hónapokba teltek.

hirdetés
Lady Gaga újabb rekordokat döntött

Lady Gaga várva várt legújabb kislemeze pénteken debütált, de már pár nap múlva rekordokat döntött. Most az a megtiszteltetés érte, hogy 52 év után a Billboard Top 100-as istájának 1000. csúcstartója lett.

„Óriási megtiszteletés, hogy az én dalom lett ezzel a címmel megtisztelve. Buta lennék, ha nem mondanám azt, hogy ez a karrierem legnagyobb elismerésre. Nem lehetnék ennél boldogabb, hogy ilyen rajongókkal vagyok megáldva” – mondta az énekesnő a Billboardnak.

A Born This Way az első három napban már több mint 448 ezerszer kelt el, megdöntve ezzel Britney Spears 411 ezres rekordját. Gaga több interjút is adott a napokban különböző rádióállomásoknak, és elmondta, soha nem gondolta volna, hogy valaha megtörténik vele ez. Természetesen rákérdeztek arra, hogy mit gondol azokról, akik szerint a dal Madonna- koppintás. Erre válaszként elmondta, hogy kapott egy levelet tőle, melyben az áll: teljes mértékben támogatják Gagát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek