Starity

Victoria Beckham: „Nem tudok színészkedni”

2011. február 18. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Hollywoodban, a világ mozifővárosában él, Victoria Beckham tudja magáról, hogy nincs meg benne, ami a színjátszáshoz szükséges.

hirdetés
Victoria Beckham: „Nem tudok színészkedni”

A legtöbb híres színésszé vagy színésznővé válni vágyó ember általában nem adja fel, ha elutasítják egy szerepre jelentkezéskor, és tovább folytatja útját, hátha valaki felfedezi tehetségét – ami gyakran nem is létezik... legalábbis színészet témában.

De vannak, akik elfogadják magukat olyannak, amilyenek, és nem próbálnak meg színészkedni, ha nem tudnak. Victoria Beckham – aki a Spice Girls-beli társaival a Spice World című filmben szerepelt – bevallotta, hogy ő bizony nem színjátszásra született.

„Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember Hollywoodban, aki egyrészt nem szeretne színészkedni, másrészt nem is tud.”

Victoriának egyébként sohasem volt szüksége arra, hogy filmekben szerepeljen, ugyanis sokáig énekesnőként dolgozott a híres Spice Girls nevű lánybandában. Bár már a zenekar feloszlott – csupán egy turné és egy best of lemez erejéig álltak össze 2007-ben –, nem is nyugtalankodik: újabban divattervezőként keresi a kenyerét focista férje, David Beckham mellett.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek