Starity

Lady Gaga enyhén skizofrén?

2011. február 19. 15:03   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gagától már megszokhattuk, hogy mindig valami újjal sokkol bennünket és az egész világot. Legutóbb egy nyilatkozata verte ki a biztosítékot néhány embernél, avagy Lady Gaga és az ő skizofrén hajlamai.

hirdetés
Lady Gaga enyhén skizofrén?

Lady Gagában – saját bevallása szerint – két lélek lakozik. Egy, ami az ő saját lénye, és még egy, ami a halott nagynénjéé. Joanne Germanotta, Gaga nagynénje 19 évesen hunyt el lupusban, még mielőtt a kicsi Lady megszületett volna.

Lássuk, maga Lady Gaga hogyan fogja föl az egészet: „Tényleg úgy hiszem, hogy két szívem van. Sőt, két lelket hordozok a testemben – a nagynéném életét is élem. Szűzen halt meg, nem élhette át azokat a dolgokat, amiket mi. Az ő képmására élek; egyrészt énekes vagyok, másrészt humanitárius, mert a néném jó ember volt, de túl rövid ideig élt ahhoz, hogy az embereken segíthessen, és én ezt most megteszem helyette.”

Szóval teljesen jogosan állíthatjuk, Lady Gagának megint sikerült sokkolnia közönségét, ahogyan azt már megszokhattuk tőle.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek