Starity

VV4: Alekosz édesanyja bosszút esküdött!

2011. február 19. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két kézzel tépné szét a fiát megfenyegető villalakókat Alekosz édesanyja, amennyiben azok betartják ígéretüket és megütik a villa okostojását a luxusbörtönből kijutva.

hirdetés
VV4: Alekosz édesanyja bosszút esküdött!

A pénteki Való Világ-összefoglalóban láthattuk, amint Alekosz keményen kiosztotta Bécit és Jerzyt, mert már nem bírta elviselni a nagyképűségüket. A villa szívtipróját retardáltnak nevezte, az Olivérrel vívott párbajról visszatérő Rácz fiúval pedig közölte, hogy jobb lesz, ha visszavesz az arcából. A villalakók köpni-nyelni nem tudtak, majd elvonultak, és arról kezdtek beszélgetni, hogy ha még egyszer így porig alázza őket Alekosz, akkor lehet, hogy elvesztik önkontrolljukat, és megütik játékostársukat. Jerzy egyesen korházba küldené, Laci pedig elérné, hogy sírva meneküljön  ki a villából az okostojás.

Alekosz édesanyját felzaklatták a villában látott események, az asszony feldúltan válaszolt az Új Ász riporterének: „Annak az embernek, aki kezet mer emelni a fiamra, az lesz az utolsó napja az élők sorában. Ha az a két senkiházi valóban kezet emel a gyermekemre, azonnal elindulok, és nem leszek egyedül, abban biztos lehet mindenki! A saját kezemmel kaparom ki a szemét mindenkinek! Úgy nézem a műsort, hogy bármelyik pillanatban indulhassak a villába, hogy kihozzam a fiamat, ha élessé válik a helyzet.”

A bosszúvágytól hajtott Vája asszony immár higgadtabban így folytatta: „Ismerem a gyermekemet, és tudtam, hogy előbb-utóbb beolvas a nagyképű gárdának. Nagyon nyugodt ember, és ez a vitánál is látszott, de a butaságot és a nagyképűséget nem tudja lenyelni. Néha azt sem tudom, hogyan zárhatták össze olyan emberekkel, akik így viselkednek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek