Starity

Törölte terveit a Telemundo

2010. május 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Telemundo az utóbbi időben eléggé megszedte magát. Novellái egyre jobban teljesítenek és a tervei is elég meggyőzőnek tűnnek. Ám épp ez az amiért elszomorodunk, mikor megtudjuk, elvetették a legjobbnak tűnő ötleteiket.

hirdetés
Törölte terveit a Telemundo

A társaság minden évben rendez egy úgynevezett Upfrontsot, melyhez egyes novella ötletekből egy-egy hosszabb promóvideót forgatnak. Ezen kisfilmek alapján dönti el a Telemundo vezetősége, melyik történetből készüljön egy komplett telenovella. Jobbára igen ígéretesnek látszó sztorikból készülnek videók, ám sajnos nem mindegyik kerül tévéképernyőre. Így volt ez a tavalyi Rosalinda y primitivóval, melynek főszerepeire Jencarlos Canela, Alberto Quintero és Sandra Echeverría lett kiszemelve.

Már olvashattatok róla, hogy idén két telenovella is szóba került, melynek szereplőit itthon is sokan ismerik. Az egyik Jencarlos és Gaby Espino újabb közös sorozata lett volna, a Las cuatro mujeres de Juan, melyről később kiderült, az itthon is bemutatásra került Mis tres hermanas (Családban marad) feldolgozása; a másik pedig egy már jól bevált hármas: Maritza Rodríguez, Gaby Espino és Elizabeth Gutiérrez La mala, la buena y la tonta-ja.

A vezetőség végül döntött, és a két projektet - sokak bánatára - zárolták. A színészek viszont még így sem maradtak munka nélkül. Ellenben a fent említett ötletekkel, az El Otrót, mely egy feldolgozás lesz elfogadták és a tervek szerint júniusban forgatni is kezdik. A főszerepet a Telemundo jelenlegi nagy kedvence Jencarlos Canela kapta. Vagy mondjuk inkább, hogy főszerepeket? A történetben ugyanis egy jó-rossz ikerpárt alakít majd. A női főhősről még nem lehet tudni, de Canela már biztos név a produkcióban. Egyesek szerint pedig Elizabeth Gutiérrez is szerepet kapott az egyik új sorozatban, ám erről még nem lehet biztosat mondani. Az újabb infókról feltétlenül tájékoztatlak benneteket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek