Starity

James Francót elvarázsolják

2011. február 22. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Franco karrierje a Pókember-filmek után kezd teljes mértékben kibontakozni: ő lesz az idei Oscar-gála házigazdája, jelölték Golden Globe-ra és Oscarra is 127 órabeli szerepléséért, most pedig egy meseadaptációban fog feltűnni.

hirdetés
James Francót elvarázsolják

James Franco 2011-es éve mozgalmasan indul. A vasárnap megrendezésre kerülő Oscar-gála házigazdája idén két filmet rendez, de idén öt filmje is bemutatásra kerül, 2013-ra pedig biztos szerződése van az Óz, a csodák csodájára.

A klasszikussá vált történet filmváltozatát 1939-ben mutatták be Judy Garland szereplésével, és azonnal mindenki kedvenceként írta be magát a filmtörténelembe. Most, 72 évvel később a magyar származású Sam Raimi úgy gondolta, ideje új köntösbe öltöztetni a produkciót. Korábban Raimi négy évvel ezelőtt dolgozott együtt Jamesszel a Pókember harmadik részén, ez lesz a negyedik közös filmjük. A pletykák szerint a 32 éves színész Óz szerepébe fog bújni, de korábban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy esetleg Johnny Depp lesz a varázsló, de a színész egyértelműen visszautasította az ajánlatot. A szereplőgárda többi tagja egyelőre ismeretlen, és azt sem lehet tudni, hogy a történet milyen irányban fog továbbhaladni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek