Starity

VV Olivér elvesztette realitásérzékét

2011. február 24. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villa kiesett vagányánál totálisan elszakadt a cérna, nem találja önmagát. Olivér kitálalt a riportereknek Enikővel való kapcsolatáról és a jelenleg körülöttük kialakult helyzetről.

hirdetés
VV Olivér elvesztette realitásérzékét

Amikor Olivér hivatalos Facebook-oldalán megjelent, hogy Enikő megcsalta és elhagyta őt, mindenki találgatásokba kezdett. Eleinte sokan azt hitték, hogy nem Olivér írja a bejegyzéseket, csak valaki szórakozik, majd felröppentek olyan információk, miszerint ez az egész csak Olivér közelgő műsorának, a Kész Átverésnek a promója.

Olivér a Fókusz kamerái előtt adott magyarázatot a történtekre. Elmondta, hogy Enikővel továbbra is nagyon szeretik egymást, de valóban nincsenek jól. Arra a kérdésre, hogy bíznak-e még egymásban, Olivér így felelt: „Én igazából magamban nem bízok, de nem azért, mert megcsalnám vagy ilyesmi, hanem totális realitásvesztésben vagyok, és nem tudom, hogy ki vagyok valójában, és ez tényleg így van.”

A facebookos bejegyzés megírását hatalmas veszekedés előzte meg, az egészet pedig egy rosszindulatú pletyka váltotta ki. A Blikk információi szerint Olivért  olyan fokú féltékenységi düh kerítette hatalmába, hogy szétverte az egész lakást, majd rögtön lapátra is tette élete szerelmét.

Másnap reggel azonban a szerelmesek kialvatlanul, karikás szemekkel, de már kézen fogva adtak interjút a Blikknek: „Elszakadt a cérna! Amióta kijöttem a villából, egyszerűen képtelenek vagyunk úgy beszélgetni egymással, mint azelőtt. Nincs időnk arra, hogy kettesben legyünk, és ez megmérgezte a kapcsolatot – árulta el Olivér, és azt is bevallotta, hogy nem először vesztek össze ilyen csúnyán kedvesével.

„Mindent egymás fejéhez vágtunk, olyan dolgokat, amit talán nem is lett volna szabad, és szakítás lett a vége. Mondtam neki, hogy költözzön el, és annyira dühös voltam, hogy mindezt azonnal kiírtam a Facebook üzenőfalára is” – tette hozzá a villa exvagánya.

Olivér most már megbánta az egészet, de szerencsére sikerült higgadtan átbeszélni a kapcsolatukat, és arra jutottak, hogy mivel nagyon szeretik egymást, adnak még egy esélyt maguknak.

Fotó: Török Attila

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek