Starity

Keanu Reeves hazánkba érkezett

2011. február 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mátrix sztárja, illetve a közelgő filmjének rendezője Magyarországot választotta a forgatás helyszínéül, és a színész már meg is érkezett.

hirdetés
Keanu Reeves hazánkba érkezett

Az elmúlt években egyre több híresség választotta hazánkat egy-egy forgatás helyszínéül, mint például Katy Perry, a Jolie–Pitt család, vagy Anthony Hopkins. A legutóbbi celeb nem más, mint Keanu Reeves, aki azért érkezett Magyarországra, hogy leforgassa legújabb filmjét.

A sztár magánrepülője hétfőn este, nem sokkal hét óra előtt érkezett meg a Ferihegyi repülőtérre, ahol rajongók hada várt arra, hogy lencsevégre kaphassa a 46 éves színészt. 

Reeves a 47 Ronin című film forgatásai miatt érkezett Budapestre, ami az előzetes tervek szerint egészen április 30-ig fog tartani, így a színész csaknem két hónapig fog hazánkban tartózkodni. Az ingatlanügynökök már azt is kiderítették, hogy egy budai, 162 négyzetméteres lakásban szállt meg, ami pár percnyire található a Várnegyedtől.

Keanu természetesen nem egyedül jött: 400 személyes stáb kíséri, és a forgatások a héten – rövid pihenő után – már kezdődnek is. A 47 Ronin című alkotás valószínűleg 2012-ben érkezik a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek