Starity

Justin Bieber elnézést kért a lesifotósoktól

2011. március 05. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popsztár beidegesedett, mikor megütötték barátnőjét, és bemutatott a lesifotósoknak – most megmagyarázta, miért tette...

hirdetés
Justin Bieber elnézést kért a lesifotósoktól

A fiatal popsztár úgy ünnepelte a 17. születésnapját, hogy vásárolni és vacsorázni ment a barátnőjével, Selena Gomezzel, bár nem ezzel került fel a címlapokra. Justin ugyanis karrierje kezdetétől kedves, szerelmes dalokat éneklő fiúként volt ismert, de most ő is nagyon ideges lett.

Egy lány ugyanis annyira mérges lett Selenára, hogy kezet emelt rá: olyannyira megütötte a Disney-sztárt, hogy még a szája is felrepedt és vérezni kezdett. Selena könnyezve hagyta el a helyszínt, Justin pedig bemutatott az egyre növekvő tömegnek.

Később, mikor hazaért, átgondolta a dolgokat, és felment a Twitterre, ahol írt a rajongóinak.

„Nagyszerű szülinapom volt, de az este végén körülvettek a paparazzók, és túlreagáltam. Tudom. Sajnálom. Nem mindig könnyű, de jobban is viselkedhettem volna, mint hogy dühből reagáljak.”

Ezután vidámabb tweeteket tett közzé, méghozzá azt, hogy több mint 40 ezer dollárnyi adományt gyűjtöttek egy jótékonysági szervezetnek – ugyanis ezt kérte a szülinapjára a rajongóitól. Megköszönte a jó szülinapját és a hihetetlen ajándékot, amivel másoknak segíthet.

Mivel arról kezdtek terjedni a hírek, hogy egy Bieber-rajongó ütötte arcon Selenát, gyorsan megmagyarázta a helyzetet.

„A hölgy a boltban paparazzó volt, nem rajongó. Sohasem bánnék így a rajongómmal! – ígérte meg a középsőujjas véleménnyilvánításra gondolván. – Sosem fogok változni. Mindig ilyen maradok. Ígérem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek