Starity

Blake Lively mint Mademoiselle Chanel

2011. március 08. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girlből ismert színésznőt nemrég szerződtették a Chanelhez, s a kampány első fotóját már fel is töltötték az internetre.

hirdetés
Blake Lively mint Mademoiselle Chanel

Blake Lively közel egy hetet tölt a francia fővárosban, Párizsban, ahol egyébként szüleivel időzik, vásárolgat, és kipiheni a fáradalmakat.

A gyönyörű színésznő hétvégén hivatalos volt a Chanel legújabb kollekciójának bemutatójára és egy vacsorára is, ahol Karl Lagerfeld már a márka arcaként mutatta be őt.

Ezen felbuzdúlva Blake is kikotyogott pár szót ezzel kapcsolatban: „Nagyon tisztelem a divatot és a divattervezőket, így Karl Lagerfeldet is. Meghajolok előtte, és ha azt szeretné, hogy ott legyek, szívesen állok majd a rendelkezésére.” 

A Mademoiselle-táskához tartozó reklámanyag pedig el is készült – hiszen a a Gossip Girl sztárja mindvégig nagyon lelkes volt, és beleadott apait-anyait is –, íme az első nyilvánosságra hozott fotó:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek