Starity

Megvan a VV-címlaplány

2011. március 09. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CKM magazin online szavazásán arról dönthettek a nézők, hogy a négy Való Világ-os lány közül ki legyen a címlapon. A voksokat összeszámolták, íme az eredmény.

hirdetés
Megvan a VV-címlaplány

Egy jó hónappal ezelőtt indított szavazást a CKM magazin a weboldalán, hogy melyik villalány legyen a címlapon. A villába egy napra beköltözött az újság stábja, és elképesztő képeket kattintgattak a lányokról. A verseny hatalmas szenvedélyeket váltott ki a rajongókból, és sokan csaláshoz is folyamodtak. A szavazás újraindult, ráadásul az utolsó napon éjfélig meg kellett hosszabbítani a szavazás idejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A várva várt végeredmény a következő:

4. Szandika
3. Éva
2. Gigi
1. Anikó

Az első helyen álló Anikó több mint 7 ezer szavazattal utasította maga mögé a második helyen álló Gigit, míg Szandika negyed annyi szavazatot tudhatott magáénak, mint a fekete démon. A magazin szerkesztői a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, hogy a két legtöbb szavazatot kapott lány kerül ki a címlapra, de az újság hasábjain belül mind a négy lány erotikus fotói megtekinthetőek lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek