Starity

A HIMYM kap még két évadot

2011. március 09. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS csatornánál jelenleg két alapvető kérdés létezik: melyik sorozat kerül a süllyesztőbe, és melyik nem. Az Így jártam anyátokkal pozitív eredményeket kapott.

hirdetés
A HIMYM kap még két évadot

Újabb két évaddal fog bővülni az Így jártam anyátokkal – számolt be a TMZ. A CBS csatornánál jelenleg is folynak a tárgyalások, mivel elképzelésük sincs arról, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot végleg, vagy csupán átmenetileg függesszék fel, Charlie Sheen dühkitörései miatt. Az Így jártam anyátokkal azonban zöld utat kapott.

A nagy népszerűségnek örvendő sitcom sorozat jelenleg a hatodik évadnál tart, és olyan nevek fordultak meg benne eddig, mint Britney Spears, Katy Perry, Jennifer Lopez vagy Mandy Moore

A szereplők már le is vannak szerződtetve a további két évadra, és a forgatókönyvek írása is hamarosan megkezdődik. Természetesen ezzel újabb két évet kell várnunk arra, hogy megtudjuk, ki Ted gyermekeinek anyja. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek