Starity

Zimány Linda is új ciciket kapott

2011. március 10. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda már több mint egy éve fontolgatja a mellnagyobbító műtétet, ám csak pár napja adta be a derekát. A celeblánynak egyébként nem ez az első plasztikája, ugyanis ajkát már többször is feltöltette.

hirdetés
Zimány Linda is új ciciket kapott

Úgy tűnik, a magyar celebek körében ismét nagy sláger lett a mellnagyobbíttatás: pár órával ezelőtt hírül adtuk, hogy a Való Világ naivája, Zsófika is rábólintott a műtétre, és most Zimány Lindáról is hasonló hírek láttak napvilágot.

„Az utóbbi másfél évben több mint öt kilót fogytam, ami leginkább a mellemen látszott, hiszen szinte teljesen eltűnt. Azóta tervezgettem a műtétet, és akárhányszor elmentem az orvosomhoz, aki 3–4 havonta tölti fel a számat hialuronsavval, mindig arról beszéltünk, hogy mikor szánom rá magam arra, hogy kés alá feküdjek végre. Télen végül elhatároztam, hogy amint vége februárban a vizsgaidőszakomnak megcsináltatom, úgyhogy még elég friss” – mesélte a lány a Blikknek. Majd elárulta, hogy kedvesének, Dzsudzsák Balázsnak is nagyon tetszett a végeredmény: „Természetesen megbeszéltem a műtétet Balázzsal is, de neki még túl sok beleszólása nem volt a döntésembe. Persze tudja ő nagyon jól, hogy nem fogok harcsaszájat és hatalmas melleket csináltatni magamnak, úgyhogy tetszik neki is az eredmény. Én úgy gondolom, hogy ha egy nő ízlésesen megcsináltatja magán azokat, amikkel nincs megelégedve, és attól jobban érzi magát, akkor azzal nincs baj.”

 
Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek