Starity

VV4: Béci és Alekosz durván összevesztek

2011. március 11. 15:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rácz testvérpár fiú tagja elég keményen nekiment Alekosznak szerda éjszaka – Alekosz viszont igazi férfi módján reagált erre.

hirdetés
VV4: Béci és Alekosz durván összevesztek

Szerda éjszaka – a kiválasztás után – nem nyugodtak le a kedélyek a Való Világ villájában. Rácz Béla és Nagy Alekosz ugyanis összekaptak, majd egymás szavába vágva veszekedni kezdtek. Egyes napilapok szerint Béci járatta le magát, más újságok pedig Alekosz viselkedését tartják érthetetlennek.

A kihívás estéjén – amikor Szandika ellenfelének választotta Bécit – beültek az igazsághintába, és egymás kérdéseire válaszoltak. Miközben épp elkezdte egyik válaszát kifejteni Béla, Alekosz az asztalnál ülve vacsorázott, beszélgetett és nevetett a többiekkel. Ezt a testvérpár fiú tagja nem nézte jó szemmel, mire Alek bocsánatot is kért, és azt mondta, szeretne tőle kérdezni valamit.

Alekosz azt a kérdést tette fel, hogy Béci szerint Szandinak mennyi esélye van a párbajon.

„Nagyon sok esélye van, de én fogok visszajönni győztesen” – válaszolta Béci. Alekosz egy bólintással megköszönte, erre Béci durván beszólt neki. Olyan dolgokat mondott neki, mint hogy „neked még sosem kellett villanyszámlát fizetned”, „egész életedben mindenben segítettek”, vagy hogy milyen kicsi házban él Alekosz.

Mikor a plasztikcica, Szandika ült a hintában, Alekosz feltett neki egy kérdést, de Béci idegesen közbeszólt. Ez történt akkor is, amikor Jerzy ült a helyére. Ekkor már Béci oda is sétált Alekoszhoz – aki az asztalnál ült –, és elkezdett beszólogatni neki, fenyegetéseket suttogni a fülébe. Alekosz ezt igazi férfi módján kezelte: figyelmen kívül hagyta, és nem vette fel a sértéseket.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek