Starity

VV4: Szandika Bécit viszi párbajozni!

2011. március 10. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas vívódás után a plasztikcica úgy döntött, hogy mégsem az eredeti terv szerint fog választani. Éva helyett szövetségesével, Bécivel fog megküzdeni.

hirdetés
VV4: Szandika Bécit viszi párbajozni!

Szandika sikeresen elhitette a társaival, hogy Évát fogja kihívni, ha ráteszik a jelet, ezért a villalakók többsége őt szavazta ki a házból. A plasztikcica a várakozásokkal ellentétben azonban nem a törtetőre rakta a kihívást jelző kendőt, hanem cinkosára, Bécire.

A kiszavazás után Szandika folyamatosan vívódott, senki nem tudhatta, hogy kit fog válaszani, még ő maga sem. Döntését azzal indokolta a riportszobában, hogy olyan ellenfelet választ, aki ellen biztosan nem tér vissza a luxusbörtönbe, mert szerinte már nincs esélye nyerni, és inkább feladná a játékot: „Nekem van egy elképzelésem, ami nem biztos, hogy pozitív dolog, főleg a nézők felé, mert én úgy érzem, a csúcson kell abbahagyni. Elsősorban az a fontos, én mit érzek, mert én vagyok a játékban, mert a saját érzéseimmel kell megküzdeni.

A korábban éjszakai életben tevékenykedő lány saját szavai szerint méltó ellenfele, Béci már túl van egy párbajon, ahol Olivért küldte haza. A szombati párbaj azonban még tartogathat meglepetéseket, Alekosz szerint az lenne az igazi csavar a játékban, ha a nézők mégis Szandikát küldenék vissza a villába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek