Starity

Kim Kardashian: „Elég a pletykákból”

2011. március 19. 15:03   |   Szerző: lysfan2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian számára nem ismeretlenek a bulvárlapokban terjedő hírek, miszerint plasztikai műtéteknek vetette alá magát. A valóságshow-sztár azonban nem engedi, hogy a hamis vádak felülkerekedjenek rajta.

hirdetés
Kim Kardashian: „Elég a pletykákból”

A 30 éves Kim Kardashian a Self magazin áprilisi számához készült címlapfotózás közben nyilatkozott.

„A szóbeszédek nem háborgatnak többé! Olvastam már arról, hogy feltöltettem az ajkaimat. Csak nézzék meg a gyerekkori képeimet, mindig is ilyenek voltak! Ez nevetséges...”

A középső Kardashian lánynak viszont nem csak a szájával kapcsolatos találgatásokat kell tisztáznia.

„Mutatnak két különböző időben készült képet, aztán azt állítják, hogy az orrom teljesen megváltozott, mert műtétnek vetettem alá magam. De hát mikor? Nem láttátok a tegnapi képet, ami rólam készült? És hányszor megkaptam már, hogy a fenekem nem igazi? Az emberek logikája nagyon furcsa. Nem értem, miért háborgatnak!”

Szerencsére a Kardashian lányok kisebb testvérei, Kendall és Kylie Jenner nincsenek kitéve efféle híreszteléseknek és hazugságoknak. „Ők távol maradnak a hasonló szenzációhajhász napilapoktól. Nem hagyjuk, hogy ilyeneket olvassanak.”

Kimberly, Khloe és Kourtney sok nehézségen mentek át, amikor karrierjük elkezdődött, ezért nagy figyelmet fordítanak arra, hogy tizenéves húgaikat megóvják a sztárság kellemetlenségeitől. Mivel ők az idősebbek, ez el is várható tőlük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek