Starity

Máris ráuntak a Playboy atyjára?

2011. március 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberek azt mondják: Hefner barátnője, Crystal Harris mindig megszerzi, amit akar... ha épp nem Heftől, hát mástól.

hirdetés
Máris ráuntak a Playboy atyjára?

Crystal Harris és Hugh Hefner decemberben jegyezték el egymást, és máris készülnek az esküvőre, ami júniusban lesz. De lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogy tervezték? Bennfentesek szerint ugyanis a szőke lány máris megcsalja a nála éppen 60 évvel idősebb Hefnert.

Mivel Crystal jelenleg énekesi karrierjét próbálja beindítani, Jordan McGraw-val (Dr. Phil McGraw fiával) írja dalait. Crystal a debütáló dalát, a Club Queent júniusban jelenteti meg az Organica kiadónál. Crystal és Jordan e kiadó által találkoztak, ahol Josh dalszerzőként dolgozott. Azonban azóta ki is rúgták, mivelhogy ügyféllel randizik.

„Jordan McGraw már nem dolgozik a kiadónknál, hiszen ismereteim szerint Crystal nagyon szerelmes Hefnerbe” – mondta Michael Blakey, a kiadó fővezetője.

A két fiatalt március közepén egy Los Angeles-i hotelben látták együtt. Crystal igyekezett távolságot tartani Jordantől, aki viszont egyáltalán nem zavartatta magát: a szemtanúk szerint csókolgatta Crystal vállát, megölelte, és megpróbálta megfogni a kezét.

A sztori azért is érdekes, mert Holly Madison – aki Hugh korábbi barátnője – még decemberben nyilatkozta, hogy Crystal össze fogja törni a Playboy-vezér szívét. Az már csak mellékes, hogy ez a sztori megegyezik azzal, ahogy a másik exbarátnő, Kendra Wilkinson verte át a Playboy atyját annak idején...

Eddig sem Crystal, sem Hugh nem nyilatkoztak az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek