Starity

Mila Kunis még vár Justin Timberlake-kel

2011. március 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunis, a Fekete Hattyú sztárja időt kért Justin Timberlake-től, várni szeretne még a kapcsolatukkal.

hirdetés
Mila Kunis még vár Justin Timberlake-kel

Mila Kunis és Justin Timberlake állítólag hónapok óta túlságosan is jól megvannak, ám nem szerették volna nyilvánosságra hozni ezt. A színésznő januárban szakított Macaulay Culkinnal, Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolata pedig márciusban ért véget. Noha a fiatalok közt működik a kémia, Mila mégsem szeretné még magasabb szintre emelni kapcsolatukat, többek között Jessica miatt is, hogy ne tűnjön úgy, hogy Mila miatt szakítottak.

Ez az egyik ok, a másik pedig a Jessica iránti tisztelet: „Nem akarja, hogy úgy tűnjön, lecsapja a kezéről. A monogámiát részesíti előnyben, ezért szakított Macaulay-val, amikor elkezdett Justinhoz vonzódni. De nem is akar csak egy lenni Justin hódításai közül, úgyhogy időt kért tőle. Justin megérti, és ő is azt mondja, hogy Jessicát tiszteletben kell tartani, várniuk kell még egy darabig” –nyilatkozta a színésznő egyik ismerőse a Now magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek