Starity

Rebecca Black a slágerlisták elejére tör

2011. április 01. 11:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába van mindenki kiakadva Rebecca Black rémes dalán, első kislemeze mégis kelendő lett a hallgatóság körében.

hirdetés
Rebecca Black a slágerlisták elejére tör

Az egyik amerikai internetes portál szerint már most megvan a 2011-es év lúzere Rebecca Black személyében. A lány, aki Friday című dalával sokkolta az egész világot, még mindig komolyan gondolja, hogy helye van a popszakmában. Bele is kezdett első kislemezének promotálásába – mintha az már nem kapott volna így is elég figyelmet.

Már korábban beszámoltunk arrról, hogy dala az iTuneson óriási népszerűségnek örvend, a letöltések számából befolyó összeg lassacskán eléri a félmillió dollárnyi értéket, ráadásul a világ legfontosabb zenei listájára, a Billboard Hot 100-ra is felkerült, méghozzá a 58. helyre.

De nem csak az Egyesült Államokban adtak ki pénzt rá az emberek, ugyanis Nagy-Britanniában az Indie Chart előkelő 6. helyén landolt a dal, a hivatalos kislemezlistán pedig a 61. helyet tudhatja magáénak.

Ausztráliában a letöltések száma szerint az év 40. legsikeresebb letöltött dalává nőtte ki magát.

És ennek még nincs vége: hamarosan jön a második kislemez, a LOL, és Rebecca debütáló albuma is.

Közben pedig a YouTube-on a videoklip elérte a 71 milliós nézettséget, és minden idők harmadik legtárgyaltabb, valamint a legtöbb 'nem tetszik' értékeléssel rendelkező videója lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek