Starity

Takács Nikolas tart a lányoktól

2011. április 01. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor sztárja lett az év legsármosabb férfija, de ennek ellenére nem tudhatja, hogy a lányok miért közelítenek felé.

hirdetés
Takács Nikolas tart a lányoktól

Takács Nikolas sohasem gondolta volna, hogy a hangján kívül valamiért valaha elismerésben fog részesülni, azonban az X-Faktor sztárja most mégis másért vehetett át díjat a minap. „Én lettem az év legsármosabb férfija: megszavazták a rajongóim, hogy én nyerjem meg és sikerült” – újságolja boldogan a Tabu Tv riporterének az aranytorkú énekes, aki nem titkolja, hogy jelenleg maximum a színpadon tudja használja is a sármját.

„A magánéletem jelenleg csak a zene. Nincs barátnőm, de nem is tudnék annyit foglalkozni vele, amennyit megérdemelne. Persze nem zárkózom el semmi elől, de most nem keresgélek csajokat” – folytatta Nikolas.

A szívdöglesztő X-faktoros egyébként saját bevallása szerint sokkal nehezebben ismerkedik a verseny óta, mert tart attól, hogy a lányok nem csak a díjazott sármja miatt keresik a társaságát: „Ismer egy ország, ezért nem tudhatom, hogy az a bizonyos csaj épp miért közelít felém. Kell egy kis idő, amíg rájövök arra, hogy egy csajnak milyen szándékai vannak velem kapcsolatban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek