Starity

Kendra Wilkinson nem kapott meghívót Heftől

2011. április 02. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner exbarátnője ideges, mert még nem kapta meg a meghívót Hef és új barátnője, Crystal Harris esküvőjére.

hirdetés
Kendra Wilkinson nem kapott meghívót Heftől

Azt gondolnánk, ha valaki Hugh Hefner exbarátnője vagy közeli barátja, elit vendég lesz az esküvőjén. Kendra Wilkinson azonban még nem kapta meg a meghívóját Hugh Hefner és Crystal Harris esküvőjére, és fél, hogy nem is fog megjönni, ugyanis Hefner két exbarátnőjéhez, Holly Madisonhoz és Bridget Marquardthoz már megérkezett a levél.

„Még nem kaptam meg a meghívót. Nem viccelek. Nagyon ideges vagyok miatta” – panaszkodott az E!-nek.

A szőkeséget egy másik esküvőre már meghívták, ugyanis ugyanazon a napon esküszik ez közeli jóbarátja is.

„Ha nem kapom meg a meghívót, van egy másik esküvő, amin megjelenhetek azon a napon – magyarázta. – Az egyik legjobb barátom hívott meg. Azt tervezem, hogy Hefére megyek, de mivel még nem kaptam meg a meghívót, eléggé nyugtalan vagyok, mert még ki kell választanom, melyik esküvőre megyek.”

Megkérdezték Kendrát, nem lehetséges-e, hogy összeveszett Heffel? Kendra egy határozott nemmel válaszolt, majd elárulta, hogy az esküvőt nem is Hef, hanem a menyasszonya, Crystal Harris szervezi.

A 60 évnyi korkülönbséggel rendelkező pár 2010. december 24-én jegyezte el egymást, az esküvőt pedig fél évvel későbbre, 2011. június 18-ára tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek