Starity

VV Gombi: „Ha Gigi marad, az elront mindent”

2011. április 02. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Gombi jó kapcsolatot ápolt a Rácz testvérekkel, de amióta kijött, megváltozott a véleménye.

hirdetés
VV Gombi: „Ha Gigi marad, az elront mindent”

Habár Gombi és Éva kapcsolata korántsem volt felhőtlen, és a fiú a Rácz testvérek pártján állt a villában, most a szépfiú mégis Évát szeretné látni a villában.

„Amíg a villában voltam, Gigi számomra semleges volt, de mióta kijöttem, már nem igazán kedvelem. Nagyon nem szimpatikus a kapcsolata Jerzyvel, egyszer azt mondta, hogy kint szóba sem állt volna chip and dale fiúval, lenézi őket, de közben kiderült róla, hogy ő sem egy angyal. Egyik szavával üti a másikat, nagyon nem szimpatikus” – mesélte az egykori villalakó a ValóVilág.hu-nak, majd hozzátette: „Az Éváról kialakult képem csak pozitív irányban változott, mióta kijöttem. Nem csalódtam benne, magát adja, és egyértelműen ő az izgalmasabb karakter. Lehet, hogy néha túllő a célon, de neki is van szerethető oldala. Nagyon meglepődnék, ha nem Éva térne vissza, és kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog változni Béci viselkedése, ha a húga kiesik. De ha Gigi marad a Villában, az mindent el fog rontani.”

Gombi azt nyilatkozta, nem akar celeb lenni, de a Való Világ ideje alatt közönségtalálkozókra jár, és minden egykori villalakóval tartja a kapcsolatot Ildi kivételével. Jelenleg viszont a tanulásra összpontosít, hogy letegye fodrász záróvizsgáját. Álma, hogy fodrászszalont nyisson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek