Starity

Farrell nehezen viseli Liz Taylor halálát

2011. április 04. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nagy Sándor sztárja, Colin Farrell őszintén vallott az E! Online-nak a színésznővel való kapcsolatáról.

hirdetés
Farrell nehezen viseli Liz Taylor halálát

Az ír rosszfiú azon kevesek egyike, aki részt vehetett a nemrégiben elhunyt színésznő, Elizabeth Taylor temetésén. Farrell most először vallott a kettőjük kapcsolatáról, továbbá hozzátette, nehezen viseli a színésznő halálát.

„Hogyan lettünk barátok? Tudjátok, a régi sztori: a fiú megismerkedik a lánnyal, a fiú felkeresi őt, ha bajban van, mondjuk éjszakánként telefonon... Én csak szerencsés vagyok, hogy a barátja lehettem az elmúlt másfél évben. Egyszerűen imádom, még mindig, és nagyon fáj, hogy elment” – mesélte a színész az Access Hollywoodnak.

Colin nem csupán megjelent, hanem még verset is mondott a 79 évesen elhunyt színésznő temetésén. Az ír színész Gerard Manley Hopkinstól idézte a The Leaden Echo and the Golden Echo című versét, mely a színésznő kedvence volt.

Farrell újabban osztozik barátai örömében-bánatában, hiszen nemrég jó barátját, Donald Sutherlandet is elkísérte a januárban kapott csillagja felavatására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek