Starity

Chenoa, a kaméleon

2011. április 04. 14:02   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este Chenoa Panamában lépett színpadra a népszerű olasz tenorral. Ezzel pedig véget ért számára a koncertturné Bocellivel, de az énekesnő ismét bizonyított: újabb műfajban próbálta ki magát nagy sikerrel.

hirdetés
Chenoa, a kaméleon

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Andrea Bocelli koncertturnéjának kiszemelt duettpartnere ezúttal a spanyol énekesnő, Chenoa lett. A felkérés lényege az volt, hogy Laura kísérje el őt világkörüli turnéjának néhány állomására, és énekeljen vele a színpadon egy-egy dal erejéig. Természetesen a lány azonnal igent mondott, és megtiszteltetésnek érezte, hogy rá gondolt a Maestro.

A koncertekre március 25-én Bogotában, március 31-én Buenos Airesben, és április 3-án Panamában került sor. Az még a szervezőket és magát a tenort is meglepte, hogy mekkora sikert aratott mind a koncert, mint pedig a spanyol szépség. Az énekesnő ugyanis újabb oldalát tudta megmutatni a közönségnek. Eddig ismerték már vadóc, erélyes, szexis, bolondos és romantikus oldalát dalai és előadásmódja által, azonban ennyire kifinomult és elegáns oldalát csak most engedte láttatni. Bocelli mellett azt is képes volt bebizonyítani, hogy nemcsak szexis vadmacska, romantikus, melankólikus lány, hanem még arra is képes, hogy igazi dívává alakuljon át.

A férfi amellett, hogy elismeri az énekesnő tehetségét, azért kérte fel pont őt erre a megtisztelő szerepre, mert a helyi és a nemzetközi média is mindig jelen van a koncertjein, s hátha ezáltal olyan emberek, illetve országok is felfedezhetik maguknak Laurát, akik eddig egyáltalán nem is hallottak a tehetséges argentin származású spanyol lányról.

A közönséget pedig valóban sikerült elkápráztatnia és lenyűgöznie szépségével és hangi adottságai által egyaránt. A koncerteken két duett is elhangzott a párostól. Az első volt a Somos novios, míg a második rész elején az Il canto della terra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek