Starity

A Dior őszig házmester nélkül marad

2011. április 07. 15:03   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dior divatcég ősszel hirdeti ki legújabb főházmesterét, ám már a kitüntető posztra van kiszemelt.

hirdetés
A Dior őszig házmester nélkül marad

Valószínűleg senki sem maradt le az év első hónapjaiban felröppent divatbotrányról, amely a Dior házatáján történt. A veszekedést kiváltó személy  John Galliano volt, akiről mint tudjuk a híres cég főtervezője. A divatmogul rasszista megjegyzést tett egy étteremben, ezért a Dior meneszteni kényszerült Gallianót.

Bár már John Galliano nem a Dior házmestere, de hivatalos szerződése csak ősszel ér véget, ezért a márka nem tud addig új tervezőt alkalmazni. Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért a divatrajongóinak várni kell az új főtervezőre: a másik indok kevésbé reális, de annál inkább érthető. A Dior nem szeretné, hogy a sajtóban továbbra is Galliano botránya miatt szerepeljenek, hiszen így a cég búcsút mondhatna a nyári-őszi kollekciója népszerűsitésének.

Az még azonban kérdéses, hogy ki nyeri el a Dior trónját, bár már kiszemelt akadt a tervezők körében: Ricardo Ticci, aki jelenleg  Givenchy vezetőtervezője. Ő a legesélyesebb arra, hogy átvegye az irányítást a Dior-házban. Ticci viszont felkötheti majd a gatyáját, ha ő lesz Galliano utódja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek