Starity

Manipulációval vádolják az RTL Klubot

2011. április 05. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ Éva–Gigi-párbaja alatt történt meg először, hogy a fantomképeket felfedték. Ez a vesztésre álló Évát visszajuttatta a villába.

hirdetés
Manipulációval vádolják az RTL Klubot

Éva és Gigi párbaja nem csak abban volt különleges, hogy hosszú idők óta ez az első olyan párbaj, amelynek mindkét fele vissza akart térni a játékba. A vasárnap este lezajlott show alatt ugyanis többször is megmutatták a fantomképeket, ám egyszer csak váratlanul kiraktak két-két képet a százalékok fölé – amit természetesen a helyszínen lévő vendégek nem, de a tv-nézők láthattak. Így megtudhattuk, hogy egyelőre Gigi vezetett 55, Éva pedig vesztésre állt az ő 45 százalékával.

A műsor végére teljesen megváltozott az eredmény. Gigi visszaesett 49 százalékra, Éva szavazói pedig 51 százalékra juttatták kedvencüket, így a luxusbörtön nyolcadik kiesője a Rácz testvérpár női tagja lett.

A rajongók és az internetes fórumozók egy része azzal vádolja az RTL Klubot, hogy manipulálták a nézőket, és a fantomképek felfedésének csupán egyetlen oka volt, mégpedig az, hogy Éva juthasson vissza a villába. A Hír 24 bulvárrovatának Facebook-oldalán több felhasználó is arról számolt be, hogy mikor Gigire próbáltak SMS-t küldeni, azt a választ kapták, hogy technikai okok miatt nem tudták fogadni a szavazatot, míg ez a törtető esetében nem állt fent. Sokan azt sem értik, egy 10 százalékoskülönbséget csupán 10 perccel a műsor vége előtt hogyan lehet behozni.

Az RTL Klub szerkesztői a hírekre úgy reagáltak, hogy a fantomképek felfedése nem ellenkezik a szabályokkal, s a jövőben is előfordulhat hasonló helyzet. Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek, a végjáték során ugyanis kiemelten fontosnak tartják, hogy valóban azok legyenek a villában, akiket a nézők többsége támogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek