Starity

VV Laci feladta a Való Világot

2011. április 08. 07:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laci, a Való Világ Dokik kategóriában bejutott játékosa 133 nap után önszántából elhagyta a luxusbörtönt egészségügyi problémái miatt.

hirdetés
VV Laci feladta a Való Világot

Már korábban is mesélt visszatérő egészségügyi problémáiról, sőt pár napja még orvoshoz is szállították – Dr. Lázár László, azaz VV Laci egészsége nem volt tökéletes. Szerdán mellkasi fájdalmakra és zsibbadó végtagokra panaszkodott, így azonnal hordágyra tették és kórházba szállították. A csütörtöki összefoglalóban pedig Stohl András elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt a férfi elhagyta a villát.

„Jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy úgy gondolom, fel kell adjam ezt a játékot. Orvosi segítségre van szükségem, hogy ezen túltegyem magamat és tovább tudjak lépni az életben, és a régi felhalmazott problémákkal meg tudjak küzdeni” – mondta, majd sírva búcsúzott társaitól, és azt kérte tőlük, ne haragudjanak rá, de kénytelen volt meghozni ezt a döntést állapota érdekében.

Laci a második játékos, aki önként hagyja el a luxusbörtönt. Az előző Gina volt; ő ugyan nem egészségügyi problémák miatt hozta meg döntését, hanem azért, mert férje kiesése után már nem érezte jól magát a játékban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek