Starity

Stohl András visszavonul

2011. április 11. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stohlt nemrég ítélték több mint két év letöltendő börtönbüntetésre, és a műsorvezető most először nyilatkozott az elkövetkezendő éveiről.

hirdetés
Stohl András visszavonul

Az elmúlt pár hónapban Stohl András ügyétől volt hangos a magyar média. A színészt ugyanis két év négy hónap letöltendő büntetésre ítélték elsőfokon, ami miatt kilépett az RTL Klubtól és állítása szerint nem fog visszatérni.

Akármi történik a másodfokfokon, azt tudomásul veszem. Semmiféle műsort nem fogunk csinálni a csatornánál, amely azt mutatná, hogy ez egy komolytalan ügy. Ne számítson senki börtönshow-ra, azt nekem kell végigszenvedni. Semmiféle további televíziós műsorvezetést nem vállalok" – jelentette be a Fókuszban.

A ValóVilág műsorvezetője hozzátette, nagyon labilis lelkiállapotban van, ezért mondott le a show vezetéséről. Azt is elmondta továbbá, hogy a színházi darabjairól nem mond le, mivel valamiből meg kell élnie – így ezt megpróbálja kisebb közönség előtt megtenni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek