Starity

Janicsák Veca nem fél az új X-faktorosoktól

2011. április 12. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor sztárjának élete fenekestül felfordult az RTL Klub tehetségkutatója óta, de még mindig vannak olyan dolgok, amire rettentően vágyik.

hirdetés
Janicsák Veca nem fél az új X-faktorosoktól

Janicsák Veca arra a legbüszkébb az elmúlt időszakkal kapcsolatban, hogy mennyi ember szívéhez jutott el. „Azt gondolom, hogy a közönség szívéhez eljutni a legnehezebb dolog, ezért arra vagyok a legbüszkébb, hogy ez sikerült” – meséli az énekesnő, aki további nagy terveket szövöget: „Mindig van feljebb! Abban hiszek, hogy mindig lépkedni kell, ezért most is épp azon dolgozom, hogy valami színvonalasat alkothassak a jövőben. Most még munkálkodunk rajta, de szeptemberben remélhetőleg mindenki meg fogja látni!”

Az X-Faktor énekesnője attól sem fél, hogy anyacsatornája két új tehetségkutató műsort is indít mostanság. „Azt gondolom, hogy az új X-Faktor semennyiben sem fogja megváltoztatni az életemet. Nagyon örülök neki, hogy újra elindul a műsor: azt gondolom, hogy ez egy óriási lehetőség mindenki számára. Ha bármelyik új jelentkező tanácsot szeretne kérni a versennyel kapcsolatban, az bátran jöjjön hozzám!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Veca.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek