Starity

VV Béci ne emberkedjen, ez egyéni játék

2011. április 12. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Éva múltját állítólag sötét foltok tarkítják. Laci szerint ha párbajra kerülne sor közöttük, az élő adásban fogja elárulni a törtető Éva összes titkát. De Laci közben feladta, és vitte magával Éva állítólagos titkát.

hirdetés
VV Béci ne emberkedjen, ez egyéni játék

Éva édesapja elmondta, hogy lányát nevezték már alkoholistának és igénytelen nőnek is. „Tegyük tisztába a dolgokat! Attól, hogy ha buli van a villában, és ő jól érzi magát, még nem alkoholista” – mondta el Éva édesapja a Kiskegyednek. „Sokan támadták, mert nem takarít. Akkor elárulom, hogy ő végzi a legnehezebb munkát, hiszen a nem odavaló embereket takarítja ki a villából, ami most már úgy működik, mint egy túlnyomásos gázkazán. Éva pedig a biztonsági szelep, aki mindig kimondja, amit mások nem szeretnének hallani. Megnyugtat, hogy Alekosz mellette van, ketten erősítik egymást.”

Gigi véleménye az, hogy a Béci a párbajon akár le is tudná győzni Alekoszt, de esélyesebbnek látja, hogy Anikó vagy Jerzy lesz a kihívott. Béci húga szerint kétesélyes a VV4, de a bátyja talán meg tudná fogni Alekoszt. „Nem tudom, mik a tervei, bent napról napra változnak az esélyek. Én mindenesetre sokat vagyok a neten, fórumokra írok, kampányolok mellette, nagyon pozitív visszajelzéseket kapok. Olivérnek több ideje volt Alekoszért kampányolni, így van némi előnye, de az országjáró VV-s közönségtalálkozók is beindulnak, én meg bedobok mindent, hogy Béci nyerjen” – tette hozzá Gigi.

A szőke naiva, Rágógumi Zsófi is hasonlóan látja a kialakult helyzetet. A lány úgy gondolja, a végjátékban már mindenféle barátságot félre kell tenni. Szerinte a műsor végére talán ráunnak az emberek Alekoszra, ez pedig Béci malmára hajthatja majd a vizet: „Remélem, hogy nagyon okos lesz, és nem a korrektség vezérli majd, hanem az, hogy mindenképp visszamenjen. Ne emberkedjen, tegye vissza az arcát a farzsebébe, a játék elején is nagyon jó helyen volt ott. Én imádom, nagyon szeretem őt: hívja ki a Jerzyt, és megnyeri a párbajt” – válaszolta az Origo kérdésére a naiva.

Origo / Stop

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek