Starity

Amanda Seyfried félt az intimitástól

2011. április 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mamma Mia sztárja egy interjúban elárulta, hogy annak idején nem tudta magát elfogadni, és ezért a testi szerelem sem érdekelte, inkább magába roskadt.

hirdetés
Amanda Seyfried félt az intimitástól

A 25 éves színésznőről már korábban kiderült, hogy kicsiként önbizlomhiányos volt, ám ez az érzés később is elkísérte: „Hosszú ideig egyáltalán nem érdekelt a szex. Egyszerűen nem tudtam elfogadni a testem. Nem hittem, hogy szép vagyok, sőt, úgy gondoltam, hogy kifejezetten csúnya, egyáltalán nem volt önbizalmam. Tinikoromban komolyan boldogtalan és zavart voltam emiatt. Nincsenek benne az ember számítógépében azok a válaszok, amelyek segítenének megbirkózni a kamaszkorral. A szexualitásra nagyon rossz szájízzel gondoltam. Ezt a témát állandóan az AIDS veszélye és a korai terhesség esélye vette körül. És nagyon sok lánnyal meg is történt ez 15 évesen. Az én iskolámban olyan sok lánynak volt gyereke, hogy még egy bölcsődét is kiépítettek. Ma már egy kicsit irigylem is őket, mert mostanra 10–11 éves gyermekeik vannak, ami hatalmas kincs is.”

Az évek múltán ezt szerencsére kinőtte, hiszen jelenleg úgy hírlik, hogy Reese Witherspoon exével s gyermekei apjával, Ryan Phillippel randizgat. Amanda magánélete mellett karrierje is rendben van: sorra kapja a szerepeket, legközelebb a Red Riding Hood (várható magyar cím: A lány és a farkas) című filmben tűnik fel, mely a Piroska és a Farkas kissé földtől elrugaszkodott újraértelmezése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek