Starity

JLo otthagyja az American Idolt?

2011. április 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez bevallotta, hatalmas lehetőség volt számára az American Idol zsűritagjának lenni, ám kételkedik abban, hogy elvállalja a folytatást.

hirdetés
JLo otthagyja az American Idolt?

A 2002-ben indult amerikai tehetségkutató műsor idén nagyszerű üzletet kötött Jennifer Lopezzel, amikor az énekesnő elvállalta a felkérést, és az egyik zsűritagja lett. Most azonban úgy véli, elég volt egy felvonásban részt vennie.

„Egy kis ideig úgy volt, az X Factorhoz szegődök, de az Idol jobb választásnak tűnt. Beilleszkedve egy ilyen nagyszerű show-ba, elképesztő élményt jelentett, de nem tudom, hogy folytatni fogom-e” – árulta el az énekesnő a Daily Mailnek. 

Az American Idollal kötött szerződés 12 millió dollárt – azaz több mint kétmilliárd forintot – ért az énekesnőnek. Sokan úgy vélik, a műsor producerei még több pénzt ajánlanak fel JLónak, ha velük marad, ám az énekesnő azt is hozzáfűzte, nem a pénzért vállalta el. 

„Napról napra élem az életem és hozok döntéseket. Nem fogok hazudni, szeretem a műsort és az ott dolgozókat. Nagyon jó légkört alakítottunk ki.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek