Starity

Rövidebb lesz a Dr. Csont 7. évadja?

2011. április 21. 11:11   |   Szerző: Melcsi1997

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emily Deschanel terhessége megnehezíti a Dr. Csont következő évadjának forgatását. Akár hat résszel is rövidülhet a következő szezon.

hirdetés
Rövidebb lesz a Dr. Csont 7. évadja?

Emily Deschanel, a Dr. Csont gyönyörű sztárja alaposan feladta a leckét a sorozat készítőinek, ugyanis terhessége miatt rövidülhet a következő évad. Mivel várhatóan ősz elején fog megszületni kislánya, így pár epizódot ki kell majd hagynia, mivel azt sem várhatják el tőle, hogy a szülés után rögtön rohanjon a forgatásra. Ám előfordulhat, hogy szerepét állapotához igazítják, de egyelőre a FOX csatorna készítői sem biztosak a folytatásban.

Hart Hanson így nyilatkozott a kialakult helyzetről: „Még sok döntést kell meghoznunk, mielőtt kiderül, hogyan oldjuk meg a helyzetet. Ha lenne néhány bekészített forgatókönyvünk, akkor előre tudnánk dolgozni, és úgy alakítanánk a jelenetek sorrendjét, hogy Emily kivehessen pár hét szabadságot. De mivel még mindig várunk a csatorna jóváhagyására, nem készültek el az epizódtervek sem.”

Ez azt is jelentheti, hogy a szokásos 22 rész helyett csupán 16 vagy 18 epizódos évadot kapnak a rajongók. „Azt már tudjuk, hogy mi lesz az idei évad vége, de hogy mivel kezdjük a következő évadot, arról még tervek sincsenek” – összegezte Hanson.

A csatorna dolgozói tehát jelenleg is tárgyalnak a folytatásról. Kérdéses, hogy a Foxnak  így is kell-e a sorozat folytatása. Az is elképzelhető, hogy ragaszkodni fognak a 22 részhez, és akkor lesznek olyan epizódok, amikor a főszereplő, Dr. Temperance Brennan nem lesz látható, vagy egy hosszú szünetet rendelnek el a sorozatban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek