Starity

Egy angol Párizsban

2011. április 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Laurie szerda óta Párizsban van. Azóta két élő tévészereplésben és több interjúban beszélt a Let Them Talk című bluesalbumáról.

hirdetés
Egy angol Párizsban

A morcos dokit alakító angol színésznek májusban jelenik meg első blueslemeze. Mivel múlt héten véget ért a Doktor House 7. évadjának forgatása, másnap Hugh már mehetett is a próbaterembe a bandával gyakorolni. Ez szó szerint így történt; nem is vesztegethetett sok időt, hiszen 20-án már a párizsi pályaudvaron tűnt fel a feleségével.

Még aznap este szerepelt a Les 20 heures nevű műsorban. A nézők ízelítőt kaphattak Hugh franciatudásából, és azt is megtudhatták, hogy mindig is a blueszenészek életére vágyott. Emellett beszélt a bandával zenélés örömeiről és a sorozatról is.

Csütörtökön a Le Grand Journalban vendégeskedett, melyben eljátszotta a You Don't Know My Mind című számot a lemezéről, majd arról kérdezték, hogy miért a bluesért rajong angol létére. Erre azt felelte, hogy ő maga sem tud magyarázatot adni rá. Utána pedig szembesítették őt a 2004-es castingvideójával, eljátszottak vele két kártyatrükköt, majd különböző viccesnek szánt dolgot adtak elő neki.

Két francia újságban jelent meg interjúja: a Le Parisienben és a VSDben. Ezekben a lemezéről, az első regényéről, House zenei tehetségéről és a május 11-ei párizsi koncertjéről beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek