Starity

Raffla kiosztotta a villalakókat

2011. április 28. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Raffla ismét fellépett az RTL Klub Neked Való című műsorában, ahol nem kímélte a villalakókat sem.

hirdetés
Raffla kiosztotta a villalakókat

Raffla korábbi sikeres szereplése után ismét fellépett az RTL Klub Neked Való című műsorában. A tehetséges rapper ezúttal nem kímélte a villalakókat, és könyörtelenül kiosztotta őket. A szám címe sokat elárul: Képmutatás. Ez az egy szó tökéletesen jellemzi a villalakókat.

A produkció alatt többször mutatták az exvillalakók arcát, akik közül a többség látszólag élvezte az előadást, annak ellenére, hogy nem festett róluk igazán pozitív képet. Egyedül Béci arcán látszódott a komorság, aki talán elgondolkozott saját hibáin, és megértette a szöveg mondanivalóját is.

A refrén tökéletes megkoronázása volt az őszinte szövegnek, és bizonyára elgondolkodtatta a villalakókat is: „Képmutatás vesz körül, persze te élvezed, és észre sem veszed, hogy lassan neked is ez a lényeged, szerinted lefelé taposni, felfelé nyalni, szerintem őszintén élni, és őszintén meghalni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek